Pride Parad – tillsammans kan vi göra skillnad

 

 

Örebro Pride fyller 7 år det ska firas med pompa och ståt! Hjärtligt välkommen att vara med i årets Prideparad den 25 augusti 2018, där vi manifesterar för mänskliga rättigheter och kärlek!
ALLA är välkomna! 

Paraden går genom centrala Örebro och lockade förra året cirka 7500 besökare. I år hoppas vi naturligtvis bli ännu fler som vill stå upp för allas rätt att älska och vara den de vill! Paraden startar utanför Scandic Grand Hotel som ligger på Fabriksgatan 21 i Örebro, mitt emot Conventum. Där sker dessutom incheckningen mellan kl.15.30 – 16.00. Klockan 17.00 avgår tåget och vi tar sikte på Pride Park i Stadsparken där vi bjuder på en storslagen gratiskonsert! Med vår största scenshow kan vi med stolthet utlova en show fylld med duktiga artister, mängder av humor och naturligtvis lokala förmågor också. 

Har ni några frågor gällande paraden går det bra att maila till: parad@orebropride.se

Företag/Grupper/Föreningar

Om man vill delta i paraden som företag, grupp eller förening är anmälan obligatorisk. Detta gör du via intresseanmälan härnedan eller via mejl till: parad@orebropride.se senast 20 augusti.

Vi behöver en uppskattning av hur många deltagare ni blir, så att vi kan planera turordningen och genomförandet på ett så bra sätt som möjligt.

Privatpersoner

Du som är privatperson behöver inte anmäla dig. Det är bara att ansluta längs med paraden, där du hittar en bra lucka.

 

ANMÄLAN

Här nedan kan ni anmäla företag/grupper/föreningar för deltagande i paraden.

Innan man fyller i en anmälan ska man ha läst igenom Örebro Prides värdegrund samt våra ordningsregler för paraden.

Webbanmälan Örebro Pride Parad

  • Företag/föreningar måste anmäla sig till paraden senast 20/8, antingen här genom formuläret eller till parad@orebropride.se och infinna sig mellan kl. 15.30-16.00 på Scandic Grand Hotell för incheckning. Enda kravet är att ni delar Örebro Pride värdegrund, som går att läsa här: http://orebropride.se/stadga

    Kl. 17.00 avgår tåget och vi tar sikte mot Pride Park (Stadsparken) där vi bjuder på en storslagen gratiskonsert! Obs! Det är endast företag/föreningar/organisationer/etc som vill gå i paraden som behöver anmäla sig – inte enskilda personer!