Volontär

Vill du vara med och skapa Örebros mest färgglada  festival?

Vi jobbar för fullt med att sätta ihop årets festival som i år som pågått sedan 2013! Vi har många planer för att få årets festival att bli större och bättre än tidigare år. Men för att det ska fungera behöver vi en viktig grundsten – ER! Örebro Pride skulle aldrig gå att genomföra utan er fina volontärer som ställer upp med tid och engagemang. 

I Örebro Pride arbetar alla helt ideellt, från styrelse och festivalledning till volontärer och funktionärer. Det innebär att ingen av oss får någon ekonomisk ersättning – men vi garanterar en härlig gemenskap och ett spännande uppdrag att minnas.

Det finns flera olika volontärsuppdrag att välja mellan – antingen kan du vara med och hjälpa till i festivalledningen inför festivalen, eller enbart hjälpa till under själva festivalen. I festivalledningen får du, tillsammans med oss andra, möjlighet att planera och påverka allt som har med festivalen att göra. Det kan vara bland annat aktiviteter i Pride Park, hela scenshowen eller paraden. Du får välja helt själv hur mycket eller lite tid du har att lägga och du får möjlighet att bidra med just det du tycker är roligt.

Om du istället vill arbeta under själva festivalen finns det många olika arbetsuppgifter du kan välja mellan. Vi brukar vara ungefär 40-50 personer som har olika uppdrag under dagen. Det kan vara allt från att stå vid informationsbordet och sälja Pride-prylar eller dekorera Stadsparken till att peppa besökare i paraden eller hjälpa till bakom scenen.

Vid frågor och funderingar maila gärna volontar@orebropride.se för mer information eller anmäl er i formuläret här nedanför!

Tillsammans kan vi göra skillnad – Örebro Pride 2018!

Volontärsanmälan Örebro Pride

  • Inom vilka tre områden är du mest intresserad att arbeta som volontär för Örebro Pride 2017? Vi försöker att tillgodose allas önskemål i så stor utsträckning som möjligt. Om du ändrar dig efter att du har anmält dig – hör av dig till: volontar@orebropride.se